«Desde su agujero de arcilla escuchó el eco de las voces que lo llamaban y, como si de grillos se tratara, intentó ubicar a cada hombre dentro de los límites del olivar» (Jesús Carrasco, Intemperie)

jueves, 15 de noviembre de 2012

Fútbol i cine al MUVIM de València.

Han estat programades quatre jornades de cine i fútbol al MUVIM de València. Aquesta és la programació, d'acord amb la nota preparada pel servei de premsa del propi MUVIM:
 
Ens complau invitar-te a les projeccions de cine i debat que amb el títol de "EL PLANETA DEL FUTBOL. UNA PASSIÓ UNIVERSAL", i sota la direcció tècnica del periodista Paco Lloret, oferirà la nostra institució durant quatre sessions a partir de hui dijous 15 de novembre, i fins al dimarts 4 de desembre, a les 18'30 hores.
EL PLANETA DEL FUTBOL. UNA PASSIÓ UNIVERSAL, combinarà en diverses sessions la projecció de pel·lícules entorn del món del futbol i comptarà amb la participació de professionals i periodistes que són referents en aquest àmbit.

Dijous 15 novembre
Presentació: Mauricio Pellegrino, primer entrenador del València CF i Juan Ignacio Martínez, primer entrenador del Levante UD
Conferència: Els senyors de la banqueta
Projecció: The Damned United

Dijous 22 novembre
Presentació: Santiago Segurola, Diari Marca
Conferència: El futbol vist pels campions
Projecció: Historias de Campeones

Dijous 29 novembre
Presentació: Alfredo Relaño, Diari AS, i Carlos Marzal, escriptor i poeta
Conferència: Tot el planeta vibra amb el futbol
Projecció: La Gran Final

Dimarts 4 de desembre
Presentació: Carlos Marañon, Cinemanía, iJoan Carles Martí, Diari Superdeporte
Conferència: Una història de dignitat
Projecció: Match