«Desde su agujero de arcilla escuchó el eco de las voces que lo llamaban y, como si de grillos se tratara, intentó ubicar a cada hombre dentro de los límites del olivar» (Jesús Carrasco, Intemperie)

viernes, 3 de mayo de 2013

Lorenzo Silva a la Fira del Llibre de València, 2013.

Encara que en el Facebook de la Fira del Llibre de València 2013 no consta, dijous a la tarda, com estava previst i després d'alguns contratemps, juntament amb Salvador Soria, vaig tenir l'immens plaure d'entrevistar a l'escriptor Lorenzo Silva en L'Esplai Plató de la Fira. Ignoro la causa per la qual aquesta entrevista no apareix en el diari resum del certamen, que un any més (i són ja 48) reuneix a un important nombre de casetes disposades a vendre tots els llibres que siguin necessaris als lectors àvids de lectura, especialment després dels primers cinc dies de pluja intensa viscuts a la ciutat del Túria, que tant de mal han fet als llibreters valencians.


En fi, la cosa és com si no hagués succeït. També pot ser, probablement, que es tracte d'un oblit sense major importància.
L'entrevista, anunciada al programa del dia 2 de maig, com 'Conversaciones con Lorenzo Silva', va tenir una durada aproximada de mitja hora.
Com a prova de tot això, insereixo unes de fotografies preses al llarg de l'acte i en finalitzar el mateix. En breu, 'El Eco de las Voces' penjarà el vídeo d'aquesta xerrada.